Termeni si conditii

TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI www.avocat-hamza.ro

Informatii legale
Cabinet de avocat Dragos Hamza este o forma de exercitare a profesiei constituita conform legislatiei romane si reglementarilor UNBR/Baroului Iasi. Cabinet de avocat Dragos Hamza dispune de asigurare de raspundere profesionala in conformitate cu legislatia romaneasca. Aceasta asigurare acopera toate serviciile profesionale oferite de cabinetul nostru.
Accesul si utilizarea www.avocat-hamza.ro
Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.
Accesarea prezentului website de catre dumneavoastra echivaleaza cu acordul dumneavoastra expres si neechivoc privind continutul, termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.avocat-hamza.ro.
Scopul website-ului www.avocat-hamza.ro
Prezentul website www.avocat-hamza.ro are doar scopul de a va informa despre „Dragos Hamza” – Cabinet de Avocat si Birou de Mediator si informatiile de pe acesta nu constituie asistenta juridica si/sau consultanta juridica si/sau informare legala si nu substituie serviciile oferite de avocat/mediator atunci cand presteaza serviciile avocatiale/de mediere solicitate de dumneavoastra. Daca aveti nevoie de o opinie juridică privind o speta anume, va rugam sa ne contactati. „Dragos Hamza” – Cabinet de Avocat nu poate fi tinut responsabil pentru nicio pierdere sau prejudiciu rezultat din faptul ca dumneavoastra v-ati bazat pe informatiile de pe site.
Politica de protectie a datelor
”Dragos Hamza”- Cabinet de Avocat se obliga sa va protejeze datele si sa va respecte intimitatea. Datele personale furnizate pe acest site sunt confidentiale si vor fi utilizate strict in scopurile mentionate.
Informatiile cu caracter personal sunt numele, adresa, codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, numarul de telefon, adresa de e-mail, sexul, varsta, orice informaţie necesara pentru accesarea si beneficierea de serviciile „Dragos Hamza” – Cabinet de Avocat, cat si orice alta informatie furnizata de dumneavoastra, care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.
Politica de confidentialitate nu se aplica tertilor, site-urilor pe care apar link-uri catre site-ul nostru sau care fac publicitate sau apar in orice al scop pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe parti isi desfasoara politica de confidentialitate proprie de care nu suntem raspunzatori.
Datele si informatiile furnizate de dumneavoastra pe acest site pot fi folosite si pastrate de “Dragos Hamza”- Cabinet de Avocat si sunt prelucrate in scopul oferirii serviciilor juridice solicitate de dumneavoastra si pentru a raspunde mesajelor transmise de dumneavoastra prin website.
Informatiile inregistrate prin acest website sunt destinate exclusiv utilizarii de catre “Dragos Hamza”- Cabinet de Avocat si sunt confidentiale.
Mesaje electronice nesolicitate
Publicarea adreselor electronice pe acest site se face strict in scopul comunicarii profesionale si nu este un acord de a primi mesaje electronice nesolicitate.
Drepturi de autor
Drepturile de autor asupra continutului acestui site apartin Cabinetului de avocat Dragos Hamza. Copierea, transmiterea sau distribuirea continutului este interzisa in lipsa acordului scris al Cabinetului de avocat Dragos Hamza.
Modificarea si inchiderea website-ului www.avocat-hamza.ro
Orice modificari facute continutului site-ului si/sau termenilor si conditiilor de utilizare a acestui website vor fi publicate pe site, iar continuarea utilizarii website-ului nostru dupa orice modificare se considera un acord expres si neechivoc din partea dumneavoastra pentru aceste modificări. Continutul site-ului si/sau termenii si condiţiile de utilizare se pot modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare prealabila.
Prezentul site se poate inchide oricand, fara vreo notificare prealabila si fara a fi raspunzatori de eventualele daune pe care vi le-am pricinui prin inchiderea prezentului website.
Legislatia aplicabila
Aceste informatii si orice fel de aspecte privind acest site se supun rigorilor legislatiei romane.

Vă mulţumim pentru atenţia acordată şi vă dorim o zi frumoasă!